Man-fre: 7-19 | Lør: 9-17 | Søn: Efter aftale​

Vi dækker hele Aarhus og omegn

Kontorrengøring med miljøvenlige rengøringsmidler

Grundig rengøring af kontor

Leder du på udkig efter en leverandør af kontorrengøring, som kan varetage rengøringen af lige netop dine kontorlokaler? Så er du kommet til det helt rigtige rengøringsfirma.

Hos Engle Rengøring & Vinduespolering ApS har vi blandt andet specialiseret os inden for erhvervsrengøringfor en række forskellige typer erhvervskunder, og vi varetager derfor også særligt mange opgaver for vores kunder i forbindelse med rengøring af kontorlokaler.

Vi gør rent i kontorlokaler til konkurrencedygtige priser i hele Århus og omegn, herunder både i Hasselager, Viby og i andre omkringliggende områder.

Hvad dækker vores kontorrengøring over?

Kontorrengøring kan dække over rigtig mange forskellige rengøringsopgaver. Nedenfor kan du derfor finde en række eksempler på, hvad vores rengøringsservice blandt andet kan dække over:

  • Støvsugning
  • Vask af gulve
  • Aftørring af borde og stole
  • Tømning af skraldespande
  • Rengøring af toiletter
  • Rengøring af køkken
  • Vinduespudsning
  • Vask af håndklæder
  • Rensning af tæpper
  • Trappevask.

Vi anvender miljøvenlige rengøringsmidler, og vi besidder en stor faglig viden inden for vores fag, hvilket sikrer dig en grundig rengøring i højeste kvalitet. Samtidig er du garanteret et højt serviceniveau, når du vælger at lade os stå for din kontorrengøring, og du kan derfor trygt overlade din opgave til os.

Vi sammensætter en skræddersyet rengøringsplan

For at vi kan opnå det bedste rengøringsresultat til din tilfredshed gennemgår vi sammen med dig dine ønsker og behov til rengøringen, og på baggrund heraf sammensætter vi en skræddersyet rengøringsplan, der dækker alle dine ønsker og behov.

Kunne du tænke dig at få sammensat en skræddersyet rengøringsplan i forbindelse med rengøring af dine kontorlokaler, og ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris, så kontakt os gerne allerede i dag.

Vi tilbyder kontorrengøring for ethvert behov i hele Århus og omegn. Skal vi også dække dine rengøringsbehov?

​Kontakt os

Med mere end 20 års erfaring indenfor rengøringsbranchen, har vi oparbejdet et solidt grundlag. Kontakt os og få et tilbud.

​Tlf: 2480 8131

E-mail: info@engleservice.dk

​Stor faglig viden

Højt serviceniveau

Miljøvenlige materialer

Konstant fokus på kvalitet

Leder du efter et rengøringsfirma?

​Hos Engle R​engøring ApS tilbyder vi en grundig og fleksibel rengøring, som vi tilpasser dit behov. Vi udfører rengøringsopgaver for institutioner, det offentlige, boligforeninger og små og store virksomheder.

Telefon

2480 8131

Firmaoplysninger

Engle Rengøring ApS

Pilegårdsvej 57, 8361 Hasselager

CVR: 40640673

6_35-facebook-5

Få et uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​